Wanneer u een nieuwe keuken wilt aanschaffen, moet u goed opletten. Juist In de details ontdekt u de veelzijdige kwaliteiten van een ALNO merkkeuken. Ook al ziet men technische innovaties gemakkelijk over het hoofd; hun aangename werking bemerkt men elke dag weer. Een voorbeeld: moderne beslagtechniek.
X
Servosoftdemping: Opdat laden en uittrekelementen – zelfs als ze zwaar beladen zijn zacht en stil en tot de laatste centimeters zelf sluiten, beschikken kasten met Premium-inrichting over een servosoftdemping.
Servosoft-demping
Servodrive-uitrusting perfectioneert de greeploze keuken: een groot aantal onderkasten kan optioneel worden voorzien met de Servodrive. Dan is een licht aantippen al voldoende en laden en uittrekelementen openen zich elektronisch. Stoppen kan in elke stand. Sluiten gebeurt op de normale manier.
Servodrive
Draaideurdemping: Als het snel moet gaan, kunnen kastdeuren wel eens luid dichtslaan. Met de draaideurdemping kunt u toch in alle rust verder werken. De demping vangt de beweging op, de deur sluit zachtjes. Een bijzonder scharnier heeft u niet nodig, de demping kan er eenvoudig worden opgeklikt.
Draaideurdemping
ausstattungen/118.jpg